Dino's veroveren Movie Park Germany

Dinsdag 18 februari 2014
In 2014 opent Movie Park Germany een nieuwe attractie gebaseerd op de prehistorie. In een tempel komen de bezoekers oog-in-oog te staan met de dinosaurussen die via een 23 meter grote scherm in 4D technieken tot leven worden gewekt. De 5 miljoen euro kostende attractie zal met de modernste techniek werken en een spannend verhaal bevatten.

De nieuwe attractie komt dicht bij de hoofdingang te staan in de voormalige Movie Magic hallen. Samen met een archeoloog gaan bezoekers opzoek naar de geheimen van de tempel. Eenmaal in de expeditiebus gestapt begint het prehistorisch avontuur. Als de archeoloog ineens verdwijnt zullen de bezoekers het zelf moeten rooien en maken ze opeens deel uit van een reddingsoperatie.

De bouwwerkzaamheden van het 2.500 vierkante meter grote terrein is al in volle gang. Vanaf maart begint de attractie pas echt vorm te krijgen omdat alle elementen dan één geheel gaan vormen. Er was nogal veel tijd voor nodig omdat ze in de zomer van 2013 zijn gestart met de bouwwerkzaamheden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten